shadow-of-the-tomb-raider-promocija
shadow-tomb-raider-logo


Naroči igro in si zagotovi izjemno pustolovsko izkušnjo.

Izid: 14. september 2018 (Croft Edition izide 12. septembra 2018)
Platforme: PC, PlayStation 4, Xbox One

KUPI shadow of the tomb raider Naroči posebno "CROFT" IZDAJO

Sodeluj v nagradni igri in postani Tomb Raider

 

Odgovori na nagradno vprašanje in zmagaj!

 

Prijave na nagradno igro so bile zaustavljene 28. 9. 2018 ob 12. uri.

Srečni izžrebanci so:
1. mesto - Bojan Stopar
2. mesto - Luka Koren
3. mesto - Rok Kerč
4. mesto - Luka Bolješič
5. mesto - Peter Susič

Nagradni sklad

  • 1. mesto - Vstopnica Escape room za 6 oseb (Maribor ali Ljubljana ali Murska Sobota) + igra SHADOW OF THE TOMB RAIDER »Croft« Edition
  • 2. mesto - Big Bang voucher 50€ + igra SHADOW OF THE TOMB RAIDER Steel Edition
  • 3. mesto - Originalna figura Tomb Raider + igra SHADOW OF THE TOMB RAIDER Steel edition
  • 4. mesto - igra SHADOW OF THE TOMB RAIDER Steel edition
  • 5. mesto - igra SHADOW OF THE TOMB RAIDER Steel edition

Image

Shadow of the Tomb Raider

Kupi zdaj BIG BANG

 

Xbox One

 

PlayStation 4

 

PC
Image

Shadow of the Tomb Raider Steelbook Edition

Kupi pri BIG BANG

 

Xbox One

 

PlayStation 4
Image

Shadow of the Tomb Raider Croft Edition

Kupi pri BIG BANG

 

Xbox One

 

PlayStation 4
background

Slikaj se z Laro Croft v poslovalnicah Big Bang po Sloveniji

Srečaj Laro Croft v soboto, 15. septembra 2018 v trgovinskih centrih po Sloveniji - reši izziv, ki ga nosi s seboj in prejmi praktične nagrade!

Tekom sobote bo Lara Croft obiskala poslovalnice v Mariboru, Celju in Ljubljani, na katerih boste navdušenci nad serijo iger in filmov Tomb Raider zagotovo prišli na svoj račun, saj se bo poslovalnica spremenila v pravo avanturistično lokacijo, na kateri se boste lahko slikali z Laro Croft!

Časovnica dogodkov za
soboto, 15. septembera 2018:


10.00 - 11.30: Slikanje v Big Bang Europark Maribor
14.00 - 15.30: Slikanje v Big Bang Celje
18.30 - 19.30: Slikanje v Big Bang BTC Ljubljana
20.00 - 21.00: Slikanje v Big Bang Citypark Ljubljana

Ste vedeli? Serija Tomb Raider zajema že 19 iger, ki so bile izdane od leta 1996 naprej.

tomb-background

Opis igre Shadow of the Tomb Raider

Nova Larina trilogija, ki jo je ameriška skupina Crystal Dynamics zagnala pred petimi leti, se bliža koncu. Shadow of the Tomb Raider je sklepni del trojčka, katerega zgodba orisuje odraščanje lady Croft iz nadebudne in malce naivne pustolovke v neusmiljeno bojevnico, ki je za dosego cilja pripravljena storiti malodane vse. Lara je pač produkt okolja, ki ji ni prizanašal s težkimi, včasih celo okrutnimi preizkusi, kot je bil poskus posilstva na otoku Yamatai v prvencu.

Lara se je prisiljena nenehno ubadati s skrivnostno organizacijo Trinity (Trojica) in zapuščino preminulega očeta, do katerega goji nerazščiščena čustva.V Shadow of the Tomb Raider zaplet doseže vrelišče, kajti tako Trojica kot Lara se skušata dokopati starodavnega predmeta z nadnaravno močjo, nadvse primerno za preoblikovanje sveta. Arheološka zapuščina je tokrat obarvana srednjeameriško, saj lep del igre preživimo med razbitinami izgunile civilizacije Majev. Ta se je pojavila že dve tisočletji pred našim štetjem in je zdržala vse do španskega osvajanja v 16. in 17. stoletju, med njeno zapuščino pa sodijo predvsem značilne piramide. 

V glavah avtorjev iz Crystal Dynamicsa in studia Eidos Montreal so te polne nevarnosti, od starodavnih pasti in ugank do nevarnih živali. Tega ne omenjamo po naključju, saj Shadow prinaša razširjene temnice, kakršne je v enici in Rise of the Tomb Raider marsikdo pogrešal.Globlje in širše ječe so prisotne tako v glavnih kot stranskih nalogah, v stilu Risea pa je igranje večkrat postavljeno v odprto okolico, kjer sami izbiramo pot naprej. Eno takih sučišč je skrito mesto Paititi, kjer med drugim barantamo z naseljenci in izpolnjujemo naloge v zameno za izkušnje, te pa uporabljamo za odklepanje in nadgradnjo veščin. Lara zna tokrat bistveno bolje plavati, medtem ko je bojevanje večinoma neobvezno, saj se je moč skorajda vedno zateči k tiholazenju. Le-to obsega tihe strele v glavo z lokom, napade izpod gladine in vezanje z vrvjo iz drevesnih krošenj v Batmanovem slogu. Lara je zdaj pač že izvežbana ubijalka, ki ji ni para, in v skladu s tem je celotno vzdušje temačno ter resnobno.


Utrinki iz igre

Kot doslej bo Shadow of the Tomb Raider igralce navduševal z atraktivno vizualno podobo, odlično mehaniko igre in kvalitetno zgodbo.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
background

Kontaktne informacije

V primeru vprašanj glede ponudbe in akcije, stopite v stik z nami na email naslov [email protected] ali na [email protected]

Partner promocije

Big Bang, d.o.o.,
Šmartinska cesta 152, 
1000 Ljubljana

Organizator nagradne igre

Colby d.o.o.,
Tržaška cesta 222,
1000 Ljubljana