background

Izid igre: 12. oktober 2018

Image
Image
59,99€
Kupi sedaj
Image
69,99€
Kupi sedaj
Image
69,99€
Kupi sedaj
Image-cod-bo4-pc-pro
119,99€
Kupi sedaj
Image-cod-bo4-ps4-pro
129,99€
Kupi sedaj
Image
129,99€
Kupi sedaj
background

 

Big Bang nagradna igra ob izidu igre Call of Duty: Black Ops 4

1. mesto - LG 55" 4K UHD televizija + iRing Call of Duty: BO4 Original + licenčni izdelek iz igre
2. mesto - kupon za Big Bang v vrednosti 150 € + iRing Call of Duty: BO4 Original + licenčni izdelek iz igre
3. mesto - kupon za Big Bang v vrednosti 100 € + iRing Call of Duty: BO4 Original

 

Izžrebanci nagradne igre:


  • 1. Mesto: Jan I., Ljubljana, 2018-10-26 23:27:23 +0200
  • 2. Mesto: Sanja B., Slovenska Bistrica, 2018-10-30 11:51:19 +0100
  • 3. Mesto: Cedo V., Maribor, 2018-10-28 09:54:02 +010

S sodelovanjem v nagradni igri se strinjate s pogoji sodelovanja in politiko obdelave osebnih podatkov, ki je dostopna s klikom na to povezavo.
Način sodelovanja je opisan v 4. točki splošnih pogojev.

background


Primerjava različic igre

Kakšne so razlike med Call of Duty: Black Ops 4, Special Edition, Pro Edition in Mystery Box?


Igralni načini

Epska Battle Royale izkušnja Blackout, taktičen večigralski modus in seveda zombiji! 

 

Državno prvenstvo

V novembru bo v poslovalnicah Big Bang po Sloveniji organizirana serija kvalifikacijskih turnirjev in veliki finale v Big Bang BTC Ljubljana, s katerim bomo okronali najboljšega slovenskega Call of Duty igiralca!

 

background

Opis igre Call of Duty: Black Ops 4


Black Ops se vrača! Vseboval bo surov večigralski boj, ki bo tokrat potekal na tleh, nadalje razširjen modus Zombies, kjer bodo že ob splovitvi na razpolago polne tri kampanje, in način Blackout. Ta bo v univerzum Black Ops prinesel masivne bitke po zgledu iger battle royale. Tu se bomo podali na največji zemljevid v zgodovini serije Black Ops, kjer bomo sodelovali v znanem boju ter naleteli na like, prizorišča in orožja iz celotne serije.

Večigralska plat Call of Duty®: Black Ops 4 bo postavila nove standarde in poskrbela za najbolj vznemirljivo tovrstno izkušnjo doslej. Osredotočala se bo na taktično igranje po tleh in igralcu ponudila obilico svobode. Prenovljena orožarna in sveža prizorišča ter načini bodo zagotovili najsodobnejšo spletno izkušnjo! Zgodbo bo prvič v tej seriji podajalo prav večigralsko udejstvovanje, saj bodo lahko igralci raziskali vlogo specialistov in njihove edinstvene lastnosti. Ker bo mogoče vnovič izbrati deset veščin in tako sestaviti samosvojega operaterja, bo igranje še bolj pregibno. Če prištejemo še odklepanje uničujočih »scorestreakov«, vidimo, da bo mogoče biti stroj za uničevanje tako v ekipi kot posamič.

Z načinom Blackout bo Black Ops na velika vrata vstopil v izkušnjo vrste battle royale, le da bo ta ovita v njegov značilni boj in bo vsebovala kopenska, pomorska in zračna vozila. Švigala bodo po največji karti v zgodovini serije, na kateri se bo združilo več svetov Black Ops. Vzeli bomo najljubši lik in se skušali preživeti ikonične prigode iz univerzuma BO. Call of Duty®: Black Ops 4 bo že pri otvoritvi ponudil največjo zombijsko izkušnjo s tremi prigodami: IX, Voyage of Despair (Potovanje iz obupa) in Blood of the Dead (Kri mrtvecev). Deležni bomo vznemirljive nove odprave in igralske zasedbe, način pa bosta odlikovala globoko igranje in skrivnosti, ki jih predana skupnost privzeto pričakuje.

 

image

 

background
EKSKLUZIVNO! Prednaroči igro Call of Duty: Black Ops 4 že od 53,99€ naprej s klikom na to povezavo!